Грилі і электрошашлычницы
Самий безвідмовний, зручний для новачків і передбачуваний у приготуванні саме гриль електричний. Особливого чуття і мистецтва, як з готуванням на «вугільному» грилю на природі, тут не потрібно. Головна технологія роботи пристрою – інфрачервоний підігрів за допомогою міні-Тенів або кварцової лампи. Схема нагріву забезпечує виконання різних функцій: смаження, запікання, тушкування і простого розігріву. Электрошашлычница – компактний побутовий прилад, який дозволяє, дотримуватися принципів здорового харчування. Це досягається відсутністю диму при смаженні. Пристрій дає можливість в будь-який час року приготувати на кухні смачний шашлик. Запечена свинина, телятина, птиця, риба, гриби і овочі – перелік продуктів, які готуються нею. Але якщо хочеться відчути запах їжі, приготовленої на вогнищі, то можна всередину пристрою покласти деревну тріску або тирсу. Приготування займає 15 - 40 хв в залежності від продуктів і потужності обраної моделі.